Wartość energetyczna | 15 kcal |
---|---|
Białko | 0.65 g |
Węglowodany | 3.63 g |
Cukier | 1.67 g |
Błonnik | 0.5 g |
Tłuszcz | 0.11 g |
Tłuszcze nasycone | 0.037 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 0.005 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0.032 g |
Cholesterol | 0 |
Witamina C | 2.8 mg |
Kwas foliowy | 0 |
Całkowita zawartość kwasu foliowego | 7 µg |
Równoważnik folianów | 7 µg |
Tiamina | 0.027 mg |
Ryboflawina | 0.033 mg |
Niacyna | 0.098 mg |
Kwas pantotenowy | 0.259 mg |
Witamina B6 | 0.04 mg |
Witamina B9 | 7 µg |
Cholina | 6 mg |
Witamina B12 | 0 |
Witamina A | 105 i.u. |
Witamina A | 5 µg RAE |
Retinol | 0 |
Alpha karoten | 11 µg |
Beta karoten | 45 µg |
Beta-kryptoksantyna | 26 µg |
Likopen | 0 |
Luteina+Zeaksantyna | 23 µg |
Witamina E | 0.03 mg |
Witamina D | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina K | 16.4 µg |
Żelazo | 0.28 mg |
Wapń | 16 mg |
Magnez | 13 mg |
Fosfor | 24 mg |
Potas | 147 mg |
Sód | 2 mg |
Cynk | 0.2 mg |
Miedź | 0.041 mg |
Mangan | 0.079 mg |
Selen | 0.3 µg |
Woda | 95.23 g |
Masa produktu po obróbce | 301 g |
Jednostki objętości | 1/2 szklanki, plasterki |
Masa produktu | 52 g |
Jednostki objętości produktu np. po obróbce | 1 sztuka |
Popiół | 0.38 g |
Odpady | 3 % |