Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kiedy to przeczytasz, już nigdy tego nie zjesz Ashwagandha - czym jest i jak działa na nasz organizm? Detoks od kawy. Rezygnacja z kawy - efekty Wegetariańskie placuszki z cukinii z orzechami nerkowca Oto 3 bardzo dobre powody, aby wybierać orzechy pekan Lekka kolacja - przepisy. Jaki jest najlepszy lekki posiłek na kolację? Niezwykła moc owoców jagodowych Oleolux — zdrowa alternatywa dla masła. Przepis dr Budwig Dieta Chodakowskiej - przepisy. Sprawdź tygodniowy jadłospis Witamina B3, czyli niacyna - właściwości, występowanie, niedobór Domowa czekolada z malinami i porzeczkami Sprawdzamy batoniki typu musli. Zdrowa przekąska czy sztuczka marketingowa?