Wartość energetyczna | 32 kcal |
---|---|
Białko | 2.6 g |
Węglowodany | 5.5 g |
Cukier | 4.4 g |
Błonnik | 1.1 g |
Tłuszcz | 0.7 g |
Tłuszcze nasycone | 0.023 g |
Tłuszcze jednonienasycone | 0.239 g |
Tłuszcze wielonienasycone | 0.228 g |
Cholesterol | 0 |
Witamina C | 69 mg |
Kwas foliowy | 0 |
Całkowita zawartość kwasu foliowego | 80 µg |
Równoważnik folianów | 80 µg |
Tiamina | 0.08 mg |
Ryboflawina | 0.26 mg |
Niacyna | 1 mg |
Kwas pantotenowy | 0.242 mg |
Witamina B6 | 0.247 mg |
Witamina B9 | 80 µg |
Cholina | 19.5 mg |
Witamina B12 | 0 |
Witamina A | 6917 i.u. |
Witamina A | 346 µg RAE |
Retinol | 0 |
Alpha karoten | 0 |
Beta karoten | 4150 µg |
Beta-kryptoksantyna | 0 |
Likopen | 0 |
Luteina+Zeaksantyna | 12500 µg |
Witamina E | 0.7 mg |
Witamina D | 0 |
Witamina D | 0 |
Witamina K | 541.9 µg |
Żelazo | 1.3 mg |
Wapń | 81 mg |
Magnez | 38 mg |
Fosfor | 76 mg |
Potas | 606 mg |
Sód | 14 mg |
Cynk | 0.23 mg |
Miedź | 0.17 mg |
Mangan | 0.553 mg |
Selen | 0.9 µg |
Woda | 89.4 g |
Masa produktu po obróbce | 1 g |
Jednostki objętości | 1 szklanka |
Masa produktu | 50 g |
Jednostki objętości produktu np. po obróbce | 1 gałązka |
Popiół | 1.8 g |
Odpady | 29 % |