filozofia zero waste

"Tu nie ma filozofii". Pochwalił się efektowną przemianą

... , bo często wy tak mówicie? Niektórym, jak widać, brakuje wyobraźni, a tu nie ma filozofii - jest różnica między wagą 130 plus a 111" - tłumaczy. https://www.instagram.com/p/Csviz-tP9vO Jak prawidłowo wykonać plank? Ćwiczenie prezentuje trenerka ...

5 dni temu

Produkty typu light - czy warto je stosować?

... "Light", "zero", "lekkie" - współczesny rynek pełen jest zamienników klasycznych produktów spożywczych, które ze względu na obniżoną zawartość kalorii mają pomóc nam pozbyć się nadmiarowych ... . Wszystko to znajdziemy w sklepowej lodówce. ...

dawno temu

Technika i filozofia Chi Running

... . Filozofia Chi Running uczy, jak słuchać i koncentrować się na wnętrzu zamiast na przypadkowych zewnętrznych celach. W filozofii Chi Running chodzi o utworzenie idealnego porozumienia między ciałem ... . Filozofia Chi Running przypomina ...

dawno temu

Kuchnia Pięciu Przemian - zalety

... poszczególne produkty należy dodawać w określonej kolejności, a także dbać o to, by smaki równoważyły się. Chińska filozofia żywienia gwarantuje zdrowie i pomaga obniżyć masę ciała bez wyrzeczeń. ...

dawno temu

Wyszła z domu przed 5:00 rano. Była w szoku

... W kalendarzu coraz bliżej do wiosny. W wielu regionach Polski pogoda na razie pozostaje jednak zimowa: pada śnieg, a w nocy i nad randem temperatura znacznie spada poniżej zera. O ile w Polsce ...

3 miesiące temu

Ależ przemiana! Potrzebowała zaledwie dwóch lat

... kilku lat, gdy zaczynała swoją przygodę ze sportem. "Realizacja aktualnego celu zajęła mi prawie 2 lata. Bez względu na wynik udowodniłam sobie, że potrafię zacząć coś od zera i ciężką pracą ...

2 miesiące temu

Wspaniała przemiana. Pokazała zdjęcia

... i Świata Bikini Fitness, czy też będę trenować na siłowni, którą wybudował mój tata od zera" - zdradziła Ewelina Weiss na swoim instagramowym profilu. Na zamieszczonych zdjęciach (patrz poniżej) możemy ...

9 miesięcy temu

Pieczone sajgonki wegetariańskie

... mi przyjemności. Sajgonki postanowiłam więc upiec w piekarniku. Wyszły fantastyczne! Zero ociekającego oleju, zero tłuszczu wylewającego się z sakiewek. Sama chrupkość i smak farszu. Chyba mogę powiedzieć: umiem robić sajgonki! :) ...

dawno temu

Powiązane Tematy

Popularne tematy

Zobacz wszystkie