Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Placki owsiane fit - Chodakowska poleca pięć przepisów na śniadanie Chrom organiczny Wegesportowiec - zasady komponowania diety Orkisz - moda czy zdrowie? Hummus z awokado, który przygotujesz w 5 minut Desery z chia - trzy przepisy, które proponuje Ewa Chodakowska Dyniowa FIT tarta Lody na regenerację Jak przywrócić wrażliwość komórek na insulinę? Figi - dietetyczna przekąska Dlaczego warto jeść kasze? Mięso - fakty, mity i znaczenie w diecie