Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Ciecierzyca - czy warto ją jeść? Makaron z kurkami w sosie koperkowo-śmietanowym (bez nabiału) Sałatki z kurczakiem – wędzonym, z ryżem czy z makaronem? A może w wersji fit? NAJZDROWSZA WODA ŚWIATA... jak osocze ludzkiej krwi! Poznaj siłę zarodków pszennych Czym jest slow food? Zdrowe ciasto z kaszy Właściwości orzechów nerkowca Rabarbar: słodka gorycz na diecie Regulamin konkursu "DIETA MIND" Syrop z orzecha włoskiego z miodem - jak działają orzechy z miodem na tarczycę? Orkisz – idealny na śniadanie w chłodne dni

Popularne w tym tygodniu:

Ponad 40 proc. Polaków suplementujących dietę zażywa co najmniej trzy preparaty dziennie. Blisko ⅔ konsumentów przywiązuje wagę do jakości suplementów diety