Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Używasz tych tłuszczów? Robisz to niewłaściwie! Dietetyczna domowa czekolada bez mleka Dietetyczna pizza w 10 minut Czy wiesz, co kupujesz? Krem z brokuła na chłodne wieczory Woda alkaliczna - czy ma właściwości lecznicze? Nie musisz iść do pizzerii, przygotuj pizzę w domu. Podpowiadamy jakMATERIAŁ PROMOCYJNY Płatki kokosowe na sześć sposobów. Płatki kokosowe - właściwości Placuszki z banana Właściwości przyprawy dyniowej. Poznaj 7 korzyści, jakie niesie dla twojego zdrowia Pudding z nasionami chia Odkroić czy wyrzucić? Co zrobić, gdy jedzenie pleśnieje?