Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Oto co dzieje się z twoim ciałem po zjedzeniu imbiru Serotonina na depresję, dobry sen oraz pamięć. Jakie produkty ją zawierają oraz co warto wiedzieć o tym związku chemicznym? 5 zdrowych deserów dla fanów słodkiego smaku Niesamowite właściwości przyprawy garam masala Właściwości orzechów nerkowca Co się stanie, jeżeli będziesz jeść jedną łyżkę chia dziennie? (WIDEO) Warzywa i owoce, które schłodzą cię w gorący dzień Gorąca woda – najtańszy lek świata Koronawirus sprzyja filozofii zero waste & handmade. Jak oszczędzać? Moje śniadanie mistrzów Płatki kokosowe na sześć sposobów. Płatki kokosowe - właściwości LOW CARBOWA BOMBA SMAKOWA! :):)