Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Lody z warzyw i owoców. Bez dodatku cukru, mleka, jajek Właściwości orzechów nerkowca Dlaczego warto jeść płatki owsiane? Souping – nowa metoda oczyszczania organizmu Kefir naturalny Czarnocin – z krainy mlekiem płynącej Frutti di mare w zdrowej diecie Potrawy świąteczne, które przygotowujesz w nieprawidłowy sposób Oto co Ewa Chodakowska poleca jeść na obiad. Pięć przepisów Dieta Colette Lefort Wody smakowe Właściwości orzechów kola. Mogą zastąpić "małą czarną" Przez żołądek do... wzmocnienia odporności! Czyli co jeść, by nie dopadła Cię choroba...

Popularne w tym tygodniu:

Ponad 40 proc. Polaków suplementujących dietę zażywa co najmniej trzy preparaty dziennie. Blisko ⅔ konsumentów przywiązuje wagę do jakości suplementów diety