Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Colostrum - naturalne źródło odporności Zdrowe przekąski do chrupania - co chrupać na diecie? Jak obliczyć zapotrzebowanie kaloryczne? Fit deser z nasionami chia - jak przygotować zdrowy deser z chia? Fit chrupiący puszysty deser waniliowy FIT RAFAELLO Z KASZY JAGLANEJ Azjatycki krem z marchewki Fit risotto z truflami Zdrowy sok z grapefruita, gruszki, ananasa i imbiru - przepis Otylii Jędrzejczak Syrop z orzecha włoskiego z miodem - jak działają orzechy z miodem na tarczycę? Objawy, które świadczą o tym, że potrzebujesz detoksu Przyrost wagi podczas pandemii? Pozbądź się nadmiaru tkanki tłuszczowej szybko i bez wyrzeczeń!