Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

6 zagrożeń płynących z diety o niskiej zawartości tłuszczu 3 popularne aplikacje do liczenia kalorii - dostępne w polskiej wersji językowej Co się stanie, jeżeli będziesz jeść jedną łyżkę chia dziennie? (WIDEO) Sekret młodości: produkty, które korzystnie wpływają na wiek metaboliczny Starożytne sposoby na odkwaszenie organizmu. Jak odkwasić organizm? Dieta wysokobiałkowa dla umięśnionej sylwetki? Niekoniecznie! Dobre nawyki pomagające utrzymać zdrową dietę Korzystaj latem z dobrodziejstw brzoskwini! Olej z czarnuszki – właściwości i zastosowanieMATERIAŁ PROMOCYJNY Produkty typu light - czy warto je stosować? Węglowodany i ich źródła w diecie Zdrowe wegańskie "monte"