Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Popularne stereotypy żywieniowe Kilka słów o mrożonych owocach i warzywach Fit Bananowe Placuszki Właściwości pomidorów Co się dzieje w organizmie, gdy rezygnujesz z picia kawy? Zdrowe zamienniki niezdrowych produktów Oto co dzieje się z twoim ciałem po zjedzeniu imbiru Woda a aktywność. Jak wpływa na jakość treningu? Szybkie naleśniki bez mąki Trądzik pospolity – jaką zastosować dietę aby złagodzić objawy? Fit ciasto marchewkowe LOW CARBOWA BOMBA SMAKOWA! :):)