MMA. Co za siła i szybkość! Kapitalny pokaz Polki

Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Tłuste przekąski, które pomagają schudnąć Co Polacy wiedzą o białku? PLACUSZKI z BATATA z MOZZARELĄ Koktajl z jabłek, jagód i mięty - sposób Otylii Jędrzejczak na poranek pełen energii Niezdrowe skutki jedzenia zdrowej żywności Alkohol a odchudzanie Powidła śliwkowe Dlaczego nie należy łączyć słodkich napojów i posiłków bogatych w białko? Dlaczego nie należy smażyć ryby na oleju słonecznikowym? Wyjaśniamy Przekąski i desery dla sportowców Warzywa i owoce, które schłodzą cię w gorący dzień Paleodieta dla osób aktywnych fizycznie – co powinno znaleźć się w diecie?