Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Sygnały świadczące o tym, że organizm jest przepełniony toksynami Najzdrowsze połączenia produktów (WIDEO) Pasztet idealny z zielonej soczewicy z rozmarynem i żurawiną Przepisy na mięsa w wersji lekkiej Wegetarianizm. Jak przygotować wege obiad? Słońce – czyli jak całkowicie za darmo podreperować swoje zdrowie Wesoła sałatka Co się dzieje z organizmem, gdy spożywasz za dużo soli? 4 przepisy, które sprawią, że pokochasz warzywa strączkowe Sałatka dla zdrowej tarczycy Wiesz, co pijesz? Różnice pomiędzy sokiem, nektarem a napojem Niesamowite właściwości przyprawy garam masala