Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

ODCINEK 2: W poszukiwaniu smaku i zdrowia z Trenerką Zdrowej Diety - FIT AND GREEN, SOPOT (Warszawa, Kielce) 7 zdrowych produktów, które mogą ci zaszkodzić Zanim wyeliminujesz gluten z diety dziecka 10 sposobów na tanie i zdrowe jedzenie Woda wodzie nierówna Co to jest granola? Czy granola jest zdrowa? Zdania są podzielone Eat clean, czyli jak? Kupujesz borówki? Sprawdź, po czym poznasz, że są najlepsze Produkty, od których możesz być uzależniony ze względu na znak zodiaku 4 triki przydatne w kuchni Ogórkowe smoothie dla dzieci i dorosłych Racuszki z jabłkiem

Popularne w tym tygodniu:

Jak opiekunka w Niemczech może dbać o swoje zdrowie?