Właściwości jarmużu
Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.
![](https://i.wpimg.pl/O/730x0/m.fitness.wp.pl/ja-84ffd3968bd71f23e3d5acedb7b08,0,0,0,0,0-0,1000-700.png)
![](https://i.wpimg.pl/100x0/m.autokult.pl/vnjbcw5keq8ribvkghb0gmh4-6388312.png)
Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.
Ten artykuł ma 7 komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze