Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Zielone warzywa - dlaczego warto je jeść? Jak działa aloes? Witamina C w leczeniu niepłodności? To może się sprawdzić! Czym jest zakwaszenie organizmu? Komosa ryżowa - przepisy dietetyczne. Komosa ryżowa - z czym jeść? ARBUZOWE LOVE z MASCARPONE Specjaliści ostrzegają: picie 2 puszek napojów gazowanych w tygodniu zwiększa ryzyko zachorowania na cukrzycę, choroby serca oraz nadciśnienie Celiakia a dieta - co jeść, a czego unikać? Na czym polega dieta bezglutenowa? Wywodząca się z Tradycyjnej Medycyny Chińskiej zupa mocy Lody na regenerację Berberys zwyczajny, czyli polska cytryna Dlaczego wolimy frytki od brokuła?