Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Oto co stanie się z twoim ciałem, gdy codziennie będziesz pić siemię lniane Orzeźwia i odchudza. Prosty koktajl idealny na lato JAK ZMNIEJSZYĆ APETYT NA SŁODYCZE? 5 superziaren, które powinny znaleźć się w diecie sportowca Babeczki trójkolorowe bez pieczenia Węglowodany i ich źródła w diecie Przepis na pizzę na spodzie z kalafiora Zacznij dzień od ciepłej wody z cytryną i miodem Serek homogenizowany - czy to zdrowa przekąska? 4 typy twarzy, które mówią o twoich błędach żywieniowych Co pić zamiast kawy żeby dodać sobie energii? Picie wody z solą na czczo - sposób na oczyszczenie organizmu