Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Jak zerwać ze słodyczami? Stres Placuszki z banana Kamica żółciowa - przyczyny i objawy. Dieta przy kamicy żółciowej Węglowodany w diecie - co jeść? Jakie jeść węglowodany, żeby schudnąć? Niskokaloryczne wersje popularnych deserów z jabłkami Koktajl z kapusty Jaka formę witamin i minerałów wybrać? Co się dzieje, gdy pijemy wodę na pusty żołądek? Przeciwwskazania do spożywania błonnika Wartość odżywcza gazpacho Niezwykła moc owoców jagodowych

Popularne w tym tygodniu:

Pieczone kacze udko z sałatką z czerwonej kapusty i granata