Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Fit babka Śniadanie, dzięki któremu zjesz na obiad 30 proc. mniej Z dnia na dzień zrezygnowałam z mięsa. Skutki odczułam niemal od razu Dlaczego warto jeść nasiona chia? Chia nasion czar Objawy, które mogą świadczyć o alergii na alkohol Oleolux — zdrowa alternatywa dla masła. Przepis dr Budwig Jak jeść aby nie chorować i wzmocnić odporność? Blanszowanie potraw Skutki picia coli - jaki jest wpływ coli na organizm? Niezdrowe kolorowe Desery z chia - trzy przepisy, które proponuje Ewa Chodakowska