Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Dieta redukcyjna – charakterystyka, zapotrzebowanie energetyczne Sery, których należy unikać Jak jeść zdrowo? Dieta lepsza niż lekarstwo Dyniowa FIT tarta Uważaj na warzywne chipsy! To prawdziwa bomba kaloryczna Przez żołądek do mięśni - produkty, które zbudują nieotłuszczoną muskulaturę Węglowodany w diecie - co jeść? Jakie jeść węglowodany, żeby schudnąć? Woda ananasowa na nadmiar płynów w organizmie. Prosty przepis Zdrowe i szybkie do przygotowania przekąski Sól - wróg Twojego zdrowia Zdrowie kosztuje? Ranking sklepów z ekologiczną żywnością Jak przywrócić wrażliwość komórek na insulinę?