Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Udar mózgu - objawy. Po czym poznać, że udar zaskoczy nas w ciągu paru dni? Dlaczego warto pić białą herbatę? Tefal Hero – gotujemy w garnkach ze stali nierdzewnej Cholesterol. Co jeść przy wysokim poziomie cholesterolu? Dieta na obniżenie cholesterolu Serki topione do kanapek. Sprawdziliśmy ich skład Wartościowe produkty bogate w tłuszcz OWOC ŻYCIA - czy wiesz jaki to ? Co się stanie, jeżeli będziesz jeść jedną łyżkę chia dziennie? (WIDEO) Warzywa i owoce, które schłodzą cię w gorący dzień Gdzie możemy znaleźć białko? Cała prawda o ujemnych kaloriach Przekąska po treningu: tost z masłem migdałowym i bananem

Popularne w tym tygodniu:

Pyszne źródła magnezuMATERIAŁ PROMOCYJNY