Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Batat - warzywo idealne dla sportowca 6 zdrowych składników do koktajli, których jeszcze nie próbowałaś Pistacje - odchudzające orzechy 11 superproduktów, które powinniśmy jeść częściej Czy na pewno warto sięgać po popularne zamienniki soli? Przepis na masło migdałowe Zjadłeś to przed seksem? Będziesz tego żałować 3 napary oczyszczające nerki — z mniszka lekarskiego, ze skrzypu polnego, z pietruszki Wątróbka w sosie wiśniowym JAK ZMNIEJSZYĆ APETYT NA SŁODYCZE? Źródło białka w diecie. Produkty białkowe. Ile białka dziennie? Zupa z suszonych pomidorów z fasolą i jarmużem

Popularne w tym tygodniu:

Liczenie kalorii a odchudzanie. Czy liczenie kalorii w produktach ma sens? Kawa bezkofeinowa – delektuj się doskonałym smakiem i aromatem kawy przez cały dzień Jak liczyć kalorie jedzenia i do czego to potrzebne? Obliczanie kalorii - wzór, darmowe aplikacje, zapotrzebowanie przy redukcji