Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

4 przepisy, które sprawią, że pokochasz warzywa strączkowe Właściwości pomelo. Sprawdź, dlaczego warto je jeść Ksylitol – dwie strony medalu Zdrowa sałatka z makaronem – jakie składniki powinny się w niej znaleźć? Koktajl, który wymiecie pasożyty z jelit. Prosty przepis 21 SPOSOBÓW NA SŁODYCZE Nowa piramida żywieniowa – są duże zmiany Ile cukru jest w kieliszku wina? Dlaczego warto pić ocet jabłkowy z miodem? Sałatka z ujemnymi kaloriami Wegesportowiec - dieta bezmięsna a intensywny wysiłek fizyczny Tych produktów nie jedz przed treningiem

Popularne w tym tygodniu:

Fit obiad - z kurczakiem, makaronem czy łososiem? Propozycje z mięsem i bez mięsa