Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Jadłospis dzienny dla osób, które chcą „jeść czysto” Jak zerwać ze słodyczami? Co dzieje się w organizmie, gdy rezygnujesz z mięsa Mąka sojowa Przepisy na mięsa w wersji lekkiej FIT ciasteczka - bez mąki i cukru Wartość odżywcza szczawiu gotowanego i surowego Przepis na masło migdałowe Pyszne i Zdrowe Naleśniki Kokosowe Sprawdzamy batoniki typu musli. Zdrowa przekąska czy sztuczka marketingowa? "Tarta" low carb dla modnego Fitness Freaka Proste placuszki z cukinii