Właściwości jarmużu

Liście jarmużu wykorzystuje się na wiele sposobów. Można z nich robić sałatki, wyciskać sok, dodawać do zup, sosów i gulaszy. Upieczone z przyprawami i oliwą zamieniają się w chrupiące chipsy, którym trudno się oprzeć.

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Oto co się stanie, jeśli codziennie będziesz jeść jabłko. Co daje jedzenie jabłek? Właściwości pomidorów Dlaczego witamina D jest tak ważna? Fit Wielkanoc: przepis na majonez z serka wiejskiego Wysokobiałkowy sernik kokosowo-borówkowy Niedocenione superfoods, które skutecznie wpomogą utratę wagi Dieta Colette Lefort Kurkuma - cudowna przyprawa w walce z kilogramami? Serotonina na depresję, dobry sen oraz pamięć. Jakie produkty ją zawierają oraz co warto wiedzieć o tym związku chemicznym? Właściwości wody z kaktusa. 6 powodów, dla których warto ją pić Które kwiaty są jadalne? Co się dzieje w organizmie, gdy rezygnujesz z picia kawy?