Co znajduje się w warzywach strączkowych?

Groch, fasola, soczewica, ciecierzyca... Jakie składniki odżywcze można w nich znaleźć?

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Jak pozbyć się soli z potraw bez utraty smaku? Dla kogo kasza bulgur? Właściwości i wartości odżywcze Dietetyczne dania z grilla - zdrowe pomysły na grilla Allergoff® − skuteczny neutralizator alergenów kurzu domowego Rabarbar- czy warto go jeść ? Sekret młodości: produkty, które korzystnie wpływają na wiek metaboliczny Tłusty czwartek - Anna Lewandowska i jej przepis na pączki fit Babeczki trójkolorowe bez pieczenia Makaron z kurkami w sosie koperkowo-śmietanowym (bez nabiału) Bananowe „sushi” – śniadanie, które przygotujesz w 10 minut Z dnia na dzień zrezygnowałam z mięsa. Skutki odczułam niemal od razu Owoce, których nie należy jeść jesienią i zimą (WIDEO)