Co znajduje się w warzywach strączkowych?

Groch, fasola, soczewica, ciecierzyca... Jakie składniki odżywcze można w nich znaleźć?

Zdrowe i lekkie przepisy


Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Sałatka z fasolką mung Buraczana tęcza według przepisu Otylii Jędrzejczak Jakie właściwości mają ostrygi? Płatki jaglane – właściwości, wartości odżywcze, zastosowanie Pieczona ciecierzyca Dlaczego warto jeść mięso z perliczki? Wyjaśniamy 7 zdrowych powodów, aby jeść popcorn Owsianka z jabłkiem i migdałami (bez laktozy) Brownie z batatem i rodzynkami Dlaczego warto jeść produkty bogate w bakterie probiotyczne? Odmiany śliwek i ich zastosowanie Domowe czekoladki z kokosowym nadzieniem (FIT)

Popularne w tym tygodniu:

Ile owoców dziennie? Czy można je zjadać w dowolnych ilościach? Cholesterol. Co jeść przy wysokim poziomie cholesterolu? Dieta na obniżenie cholesterolu