Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Dobry czas na picie białka Śniadanie, dzięki któremu zjesz na obiad 30 proc. mniej Piernik świąteczny Mięso kurczaka - filet czy udko? Która część kurczaka jest najzdrowsza? Właściwości migdałów Słonecznik (pestki) – właściwości Skutki uboczne picia czerwonego wina. Codzienne picie wina - skutki Oleje roślinne - sekret zdrowia i urody Jak nie podjadać na kwarantannie? 5 kluczowych zasad Włączy kozie sery do swojej dietyMATERIAŁ PROMOCYJNY Produkty "Light" - czy naprawdę? Gorąca woda – najtańszy lek świata