Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Orkiszowy placek ze śliwkami Czy bezglutenowo znaczy zdrowo? Jakość i wartość odżywcza produktów bezglutenowych. Kapusta kiszona - dlaczego warto jeść kiszonki? Czekoladowe muffiny z ciecierzycy z masłem orzechowym i gorzką czekoladą Grilluj z głową: poznaj przepisy na dietetyczne dania z rusztu! PLACUSZKI z BATATA z MOZZARELĄ Pudding chia (bez cukru, bez nabiału, bez jajek) Allergoff® − skuteczny neutralizator alergenów kurzu domowego Fit babka Zanim wyeliminujesz gluten z diety dziecka Stadiony sportowe z przekąsek kibiców Kalorie w jabłku – charakterystyka owocu, liczba kalorii, porównanie z innymi owocami

Popularne w tym tygodniu:

Slow life - za co kochamy gotowanie w wersji slow? Kuchenka gazowa w kuchni – sprawdź, jaki przepis rekomendują profesjonalni kucharze i dlaczego gotują na gazie?