Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Jak przywrócić wrażliwość komórek na insulinę? Knedelki z ricotty nadziewane sliwkami Koktajl ze szpinakiem odchudzający - dlaczego warto pić koktajl ze szpinakiem? Co znajdziemy w wędlinach sklepowych? Tłusty czwartek - Anna Lewandowska i jej przepis na pączki fit Przepis na leśne smoothie ODCINEK 3: W poszukiwaniu smaku i zdrowia z Trenerką Zdrowej Diety - KUCHNIA FRANCUSKA POLSKIM OKIEM WIDZIANA… Wartość żywieniowa orzechów - czy warto je jeść? Słońce – czyli jak całkowicie za darmo podreperować swoje zdrowie Zapotrzebowanie kaloryczne przyszłej mamy i produkty w jej diecie Sprawdź, jakie błędy popełniasz przy wyborze sałatki Wody smakowe