Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kosmetyki, które możemy zjeść! Łączenie owoców i warzyw. Które można razem jeść, jakich zestawień unikać? Zapytaliśmy dietetyka Najzdrowsze połączenia produktów (WIDEO) Truskawkowe smoothie Czy warto używać syropu klonowego na diecie? Pieczone sajgonki wegetariańskie Serki topione do kanapek. Sprawdziliśmy ich skład WRAP ze SZPINAKU - zielone przyspieszenie metabolizmu Dlaczego warto filtrować wodę? Fit Wielkanoc: jajka na trzy sposoby Pieczone kacze udko z sałatką z czerwonej kapusty i granata Gdzie możemy znaleźć białko?

Popularne w tym tygodniu:

Śródziemnomorski obiad w 2 minuty? Podravka przedstawia nową linię dań gotowych