Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kanapki z awokado - z czym jeść awokado na kanapce? Pomysł na śniadanie z awokado fit Błękitna perska sól. Teraz w hipermarkecie Wartość odżywcza granoli Sałatki dietetyczne i odchudzające - 6 przepisów na niskokaloryczne sałatki Orkisz – idealny na śniadanie w chłodne dni Serek homogenizowany - czy jest zdrowy? Czy można jeść serek homogenizowany na diecie? Truskawkowe smoothie Najdziwniejsze trendy zdrowotne ostatnich lat Produkty, które powodują zmęczenie Wody smakowe Fit chrupiący puszysty deser waniliowy Techniki gotowania

Popularne w tym tygodniu:

Jak opiekunka w Niemczech może dbać o swoje zdrowie?