Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kanapki z awokado - z czym jeść awokado na kanapce? Pomysł na śniadanie z awokado fit Wygraj zestaw garnków Tefal Przepisy low carb - pyszne przepisy na diecie low carb Hashimoto — jak rozpoznać i leczyć?MATERIAŁ PROMOCYJNY Komosa ryżowa - przepisy dietetyczne. Komosa ryżowa - z czym jeść? Dietetyczna czekolada - czekolada w diecie osoby odchudzającej się Fioletowe warzywo - dlaczego warto jeść fioletowe warzywa i owoce? Ciecierzyca - czy warto ją jeść? 5 superziaren, które powinny znaleźć się w diecie sportowca Dlaczego warto jeść płatki owsiane? Jak zerwać ze słodyczami? Jakie są prawdziwe wskaźniki ryzyka miażdżycy i zawału serca?