Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Zarodki pszenne, zarodki pszenicy. Zarodki pszenne - jak jeść? Dietetyczne święta Bożego Narodzenia – czy to możliwe? Dlaczego warto pić wodę ogórkową? Woda z ogórkiem na odchudzanie Stadiony sportowe z przekąsek kibiców FIT „pankejki” Jak zerwać ze słodyczami? Kiedy warto suplementować tran? Jakie są jego właściwości? Daktylowa tarta z kremem kokosowym Czy jesz za dużo cukru? Owoce morza - frutti di mare w zdrowej diecie Sól nie taka straszna. Fit sałatka z makaronem - jak zrobić dietetyczne sałatki z makaronem pełnoziarnistym?