Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Bananowe „sushi” – śniadanie, które przygotujesz w 10 minut Dietetyczne ciasta na każdą okazję - z malinami, truskawkami i bez pieczenia Cztery produkty, które lepiej jeść ze skórką Niezwykle sycące produkty Piramida żywieniowa – nasz alfabet zdrowia Dieta dla serca – nie wierzysz? A jednak to możliwe Racuszki z jabłkiem Recenzja garnków Tefal Duetto ze stali nierdzewnej Syrop na problemy z tarczycą. Wspomaga utratę wagi Jak schudnąć z brzucha - przyczyny wystającego brzucha, sposoby na płaski brzuch Chrom organiczny Kawa rozgrzewająca idealna na jesień i zimę. Przepis Anny Lewandowskiej