Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Kilka sposobów na błyskawiczną poprawę metabolizmu Koktajl z kapusty Ostatni posiłek jemy o 18… czyli o mitach w żywieniu Kanapki z awokado - z czym jeść awokado na kanapce? Pomysł na śniadanie z awokado fit Zdrowe wegańskie "monte" Dlaczego warto jeść chleb Ezechiela? Chleb Ezechiela - przepis Fit obiad - z kurczakiem, makaronem czy łososiem? Propozycje z mięsem i bez mięsa Produkty, od których możesz być uzależniony ze względu na znak zodiaku Płatki kokosowe na sześć sposobów. Płatki kokosowe - właściwości Kawa na odchudzanie? Kawa sprzyja diecie i zdrowiu Sok z dyni – jesienny eliksir na wzmocnienie Wege burger z kotletem z buraków