Buraczana tęcza według przepisu Otylii Jędrzejczak

Buraki należą do najzdrowszych warzyw. Niestety nie wszystkim odpowiada ich smak. Co zrobić w takiej sytuacji? Pyszny, tęczowy koktajl z dodatkiem cytrusów!

Więcej przepisów na zdrowie znaleźć można na profilu Fundacji Otylii Jędrzejczak.

Zdrowe napoje

Zobacz więcej artykułów z serii: Kulinarne poranki z Otylią Jędrzejczak

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Głóg - właściwości i zastosowanie Mikstura na nadmiar wody z organizmu. Jakie zioła na nadmiar wody? Domowy budyń waniliowy - bez glutenu Wielkanoc tradycyjnie czy może z nutką Azji? Sok z cytryny - właściwości Jak przygotować domową granolę? Jak przygotować się do zimowego wyjazdu w góry? Łączenie owoców i warzyw. Jakie owoce można łączyć, jakich warzyw nie łączyć? Szparagi – niepozorne źródło cennych składników Piramida żywieniowa – nasz alfabet zdrowia Kanapki z awokado - z czym jeść awokado na kanapce? Pomysł na śniadanie z awokado fit 7 naturalnych sproszkowanych substancji dobrych dla jelit. Herbata na jelita

Popularne w tym tygodniu:

Szukasz inspiracji kuchni azjatyckiej - wypróbuj przepisy z produktami House of Asia Wielkanoc tradycyjnie czy może z nutką Azji? Masz ochotę na pyszny i mniej oczywisty obiad? Król wielkanocnego stołu, czyli majonez Domowy majonez ziołowy z House of Asia Bezmięsne potrawy na wielkanocnym stole