9 najzdrowszych na świecie ryb i owoców morza

Zapoznaj się z listą najzdrowszych ryb i owców morza. Są pyszne i pełne witamin!
Ten artykuł ma 6 stron:

Przegrzebki
Przegrzebek to gatunek małża (małża św. Jakuba), który można bez problemu spożywać dwa do trzech razy w tygodniu. Ma małą zawartość toksyn, za to dużo białka. Przegrzebki możemy spotkać w różnych rozmiarach, w zależności od miejsca pochodzenia. W Polsce dostępna jest raczej ich mrożona wersja. Polecane są na surowo lub krótko smażone. Dobrze komponują się z sałatkami.

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:
Najnowsze

Pyszne źródła magnezu
MATERIAŁ PROMOCYJNY
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze