Piotr Lisek imponuje sprawnością. Salto w tył to dla niego bułka z masłem
Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

SZPARAGI Z SOSEM KAPAROWYM Buraczana tęcza według przepisu Otylii Jędrzejczak Wafle ryżowe i pieczywo chrupkie - jeść czy nie? Mięso strusia – zdrowe, choć niedoceniane. Sprawdziliśmy, jak smakuje Placki z płatków owsianych. Prosty przepis Anny Lewandowskiej Mleczko kokosowe - właściwości i zastosowanie Dieta redukcyjna – charakterystyka, zapotrzebowanie energetyczne Co zrobić, gdy zimą przychodzi ochota na tłuste potrawy? Pierniczki bez glutenu, bez laktozy i bez jajek Rozmowa z Arkadiuszem Szarotą, założycielem bloga arkadiuszszarota.pl Jak nie podjadać na kwarantannie? 5 kluczowych zasad Dieta wysokobiałkowa dla umięśnionej sylwetki? Niekoniecznie!