FEEL ICE COLD – innowacyjna technologia ISO-CHILL od Under Armour
MACIEJ GRUSZCZYŃSKI • dawno temuMateriał sponsorowany przez Under Armour
Światowa marka Under Armour nigdy nie zwalnia tempa. Inspirując się wybitnymi atletami i wychodząc naprzeciw oczekiwaniom entuzjastów sportu na całym świecie, Under Armour nieustannie udoskonala i prezentuje innowacyjne rozwiązania technologiczne. Tym razem również podkręca temperaturę podczas treningu wytrzymałościowego i biegowego, ale rzuca przy tym hasło: weź to na chłodno.
Technologia ISO-CHILL została opracowana przez zespół ekspertów Under Armour jako odpowiedź na potrzeby zawodników na różnych poziomach zaawansowania – w tym do nawet najbardziej wymagającego treningu. Specjalnie zaprojektowane włókna ISO-CHILL płasko leżą na skórze i równomiernie rozprowadzają ciepło. Materiał pochłania energię promieni UV i szybko odprowadza gorąco z dala od ciała. To niezastąpiony sprzymierzeniec w walce o kolejny rekord, kiedy temperatura i presja rosną, a emocje sięgają zenitu.
Pierwszy krok do sukcesu to wiara we własne możliwości. Jednak nawet kiedy wychodzisz poza strefę komfortu, dobrze jest mieć wsparcie – w tym produktowe. ISO-CHILL to udowodniony wzrost wydolności i maksymalnego czasu aktywności. Technologia miała premierę w ramach kategorii running. Na sezon wiosna-lato 2021 globalna marka prezentuje po raz pierwszy nowości zaprojektowane z myślą o treningu, zarówno w domu czy na sali, jak i na świeżym powietrzu. Oferta obejmuje zestawy dla kobiet oraz dla mężczyzn. Ćwiczą już w nich sportowcy związani z Under Armour: mistrzyni taekwondo Jade Jones czy gracz rugby Maro Itoje.
Podejmij wyzwanie i dołącz do zespołu Under Armour! Pamiętaj, w tym sezonie hasło brzmi: FEEL ICE COLD.
Odzież z kolekcji biegowej oraz treningowej z technologią ISO-CHILL jest dostępna w UA Brand Houses w Warszawie i Krakowie, na stronie internetowej sportstylestory.com oraz w wybranych sklepach sportowych.
Materiał sponsorowany przez Under Armour
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze