11 superproduktów, które powinniśmy jeść częściej

Te superfoods musisz włączyć do swojej diety i koniecznie jeść je jak najczęściej!
Ten artykuł ma 11 stron:

Gorzka czekolada
Jest ona doskonałym źródłem flawanoli, czyli przeciwutleniaczy znajdujących się w kakao. Z badań wynika, że pomagają one uchronić się skórze przed działaniem szkodliwych promieni UV. Dodatkowo, dzięki swojemu bogatemu składowi, czekolada obniża poziom stresu, redukuje poziom cholesterolu we krwi, a także zmniejsza ryzyko chorób serca i nowotworów.
Czekolada w diecie osoby odchudzającej się

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:
Najnowsze

Pyszne źródła magnezu
MATERIAŁ PROMOCYJNY
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze