Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Paulina Banaśkiewicz-Surma Paulina Banaśkiewicz-Surma

Autorka tekstów poświęconych szeroko pojętej tematyce zdrowotnej. Wielbicielka zup, programów wnętrzarskich i Hiszpanii. Wolny czas przeznacza na poznawanie nowych smaków, spotkania z kulturą, bliskie i dalekie podróże.


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Fit deser z nasionami chia - jak przygotować zdrowy deser z chia? Liczenie kalorii w diecie, czyli błąd nowicjusza Właściwości orzechów makadamia Napoje gazowane - co się stanie, kiedy przestaniesz pić gazowane napoje? Czy można jeść surowe pieczarki? Co stanie się, gdy zjesz surową pieczarkę? Pieczone kacze udko z sałatką z czerwonej kapusty i granata Wartościowe produkty bogate w tłuszcz Kokosowy deser z kaszy jaglanej Czekoladowe raw cake Picie ciepłej wody - czy picie ciepłej wody jest zdrowe? Żelazo w diecie kobiet ciężarnych Za dużo mięsa w diecie - objawy. Co się dzieje, gdy codziennie jesz mięso?