Właściwości jajek

Jajka to jedne z najlepszych źródeł białka - podstawowego budulca komórek. Dostarczają witamin oraz związków mineralnych, dlatego warto jeść je regularnie.

NAJSKUTECZNIEJSZE DIETY

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł ma 1 komentarz

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Jak przeprowadzić wiosenny detoks? Właściwości soku z natki pietruszki. Sok z pietruszki - na co pomaga? Kilka sposobów na błyskawiczną poprawę metabolizmu Orkiszowy placek ze śliwkami Śmiertelna trucizna może czaić się w domowych przetworach Zupa krem z groszku z miętą i octem balsamicznym Właściwości migdałów Wątróbka w sosie wiśniowym Razem czy osobno? Dowiedz się, jakie produkty powinniśmy jeść razem, a których połączeń lepiej unikać ODCINEK 5: W poszukiwaniu smaku i zdrowia z Trenerką Zdrowej Diety – Podróż smakowa z rybką i barem sieciowym w tle Wielkanoc. Jak nie przytyć podczas świąt? Bądź trendy z OMEGĄ-3. Bierzemy pod lupę zalety oleju lnianego